Geçtiğimiz yıl yapılan genel seçimlerde İYİ Parti’den ikinci sıra aday olan ve Karabüklülerin büyük oranda sevgisini kazanan Ozan Canyurt, hemşehrilerini gururlandırmaya devam ediyor.

Türkiye’nin en büyük ilaç ve bebe gıda üreticisi olan Arven, Vereno ve Sanovel ilaç şirketleri ile Montero gıda şirketi gibi bünyesinde çok sayıda önemli şirketleri barındıran Toksöz Grup Direktörü, İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ozan Canyurt, Malta Sağlık Bakanı ile Ankara’da bir araya geldi.

Malta Sağlık Bakanı Dr. Jo Etienne Abela ve beraberindeki heyet, adada büyük yatırımları bulunan Toksöz Grup Direktörü ve Karabüklülerin Ankara’daki kapısı Ozan Canyurt ile büyükelçilik binasında bir araya geldiler.

Yaklaşık bir saat süren diplomatik toplantıda karşılıklı iki ülke sağlık turizmi, ilaç ve medikal sektörlerde iş birliği fırsatlarının görüşüldüğü belirtildi.

Başta sağlık sorunları ile birçok konuda Ankara’daki Karabüklü hemşerilerine önemli yardımları olan Ozan Canyurt, bu yönü ile de yüzlerce Karabüklünün sık sık başvurduğu kişi olarak tanınıyor.   

Haber İc 1

Ozan1

Ozan2

Editör: Ergün Başkaya