Alt Manşet

SAFRANBOLU ABDURRAHMAN YERLİKAYA KIZ AİHL "BAŞARILI ÖRNEKLER SERGİSİ"NDE ÖNE ÇIKTI

Karabük Safranbolu Abdurrahman Yerlikaya Kız AİHL, "Motivasyon Atölyem" projesiyle "Başarılı Örnekler Sergisi"nde Kurumsal Kapasite ve Akademik Gelişim tematik alanında ilk 50'ye girmeyi başardı.

Abone Ol

Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından koordine edilen ve Anadolu imam hatip liseleri ile imam hatip ortaokullarının katılımıyla gerçekleştirilen "Başarılı Örnekler Sergisi"ne yapılan 186 başvurunun değerlendirme süreci tamamlandı. Bu süreç sonucunda, belirlenen 50 başarılı örnek arasına Karabük Safranbolu Abdurrahman Yerlikaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi (AİHL), "Motivasyon Atölyem" projesiyle Kurumsal Kapasite ve Akademik Gelişim tematik alanında girmeyi başardı.

Projeler Kitap Haline Getirilecek

Bu kapsamda, değerler eğitimi, Ar-Ge ve proje uygulamaları, kurumsal kapasite ve akademik gelişim ile kültür, sanat ve spor tematik alanlarında belirlenen başarılı örneklerin özet sunumları, imam hatiplerin açılış yıl dönümü olan 17 Ekim'de düzenlenecek ödül töreni ile kitap hâline getirilecek.

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş'tan Tebrik

Elde ettikleri başarıdan ötürü öğretmen ve öğrencileri tebrik eden İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, başarılı projeleri dolayısıyla Abdurrahman Yerlikaya Kız AİHL'yi kutladı ve başarılarının devamını diledi. Bu tür projelerin imam hatip okullarının eğitim kalitesini artırma ve olumlu örneklerin yaygınlaştırılması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.