Euro 2024'te büyük bir başarı göstererek çeyrek finale yükselen Türk Milli Futbol Takımı, 6 Temmuz saat 22.00'de Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Bu heyecan dolu mücadele, Safranbolu Belediyesi'nin organizasyonu ile Safranbolu Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı'nda kurulacak dev ekranda yaşanacak.

Safranbolu Belediyesi, milli maç heyecanını halkın birlikte yaşaması ve desteklerini oyuncularımıza göstermek amacıyla Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse öncülüğünde aldığı kararla bir Milli Maç heyecanını daha Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’na taşıma kararı aldı. Türk Milli takımımız 6 Temmuz’da saat 22.00’de Euro 2024 Çeyrek Final müsabakasında Hollanda ile karşı karşıya gelecek ve bu büyük coşku Safranbolu halkı ile birlikte Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda yaşanacak.

Başkan Köse'den Çağrı

Başkan Elif Köse, tüm Safranbolu halkını bu coşku dolu etkinliğe davet ederek, ‘’Milli takımımızın başarısı hepimizi gururlandırıyor. Bu önemli mücadeleyi halkımızla birlikte, coşku içinde izlemek istedik. Demokrasi Meydanı'nda kuracağımız dev ekranla, büyük bir futbol şöleni yaşanacak. Milli Takımımızın yanında olmak, onları desteklemek hepimizin görevi. Birlikte, omuz omuza, millilerimize destek olalım ve bu tarihi ana tanıklık edelim. Tüm vatandaşlarımızı, Safranbolu Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı'nda bu heyecanı bizimle birlikte yaşamaya davet ediyorum’’ ifadelerini kullandı. 

Tüm halkın davetli olduğu ve Safranbolu Belediyesi tarafından kurulacak dev ekranla, Euro 2024 Hollanda – Türkiye Çeyrek Final karşılaşması heyecanı saat 22.00’de Safranbolu Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda yaşanacak.

Editör: Vasfiye Yılmaz Tunç