AK Parti 8. Olağan Safranbolu İlçe Kongresi Safranbolu Sunal Tülbentçi Öğretmen Evinde bugün yapıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz'ün katıldığı 8. olağan kongrede mevcut Safranbolu İlçe Başkan Muhammet Yasin Aydın ve yönetim listesi tek aday girdikleri kongrede tekrar seçildi.

Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Karabük Milletvekilleri Ali Keskinkılıç ve Cem Şahin, Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, partililer, STK Temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Safranbolu ilçe kongresinde konuşan AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

"Değerli değerli dava arkadaşlarım kongreler bizim birliğimizin, beraberliğimizin pekiştiği adeta zirve yaptığı günlerdir. Bu anlamlı günde bugün sizlerle bir arada olmaktan çok kıymetli delegelerimizle bu salonda olmaktan ayrıca memnuniyet duyuyorum ve bunu ifade etmek istiyorum. Bizler Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 23 yıldır bu ülkede eser ve hizmet üretiyoruz. Safranbolu'da olduğu gibi Türkiye'nin bütün coğrafyasında adeta AK Parti'nin izi olmayan, AK Parti'nin mührü olmayan bir karış toprak bile bırakmadık.

Geçtiğimiz Ağustos ayı içerisinde biliyorsunuz hep birlikte partimizin 23. yıl kuruluş yıl dönümünü hep beraber kutladık. İnşallah nice 23 yıllara sizlerle birlikte teşkilat mensuplarımızla birlikte daha güçlü bir şekilde, daha güçlü bir Türkiye adına ve Türkiye yüz yılını kurma adına bu azim Kararlılıkla yol yürümeye devam edeceğiz. Ben bugüne kadar görev alan Safranbolu teşkilatında görev alan çok kıymetli ilçe teşkilatı mensuplarımıza tekrar teşekkürlerimi arz ediyorum. Yasin başkanla birlikte yeni dönemde görev alan çok kıymetli ilçe yöneticilerimize hayırlı diyorum ve görevlerimde başarılar temenni ediyorum.

Tekrar bizleri şereflendiren genel başkan yardımcımıza hoş geldiniz diyorum. Sizleri hürmet, muhabbet ve saygılarımla selamlıyorum. Hepinize hayırlı günler temenni ediyorum."

Editör: Özenay Kahriman