Güncel

SAĞLIK MYO SAFRANBOLU'DA KALIYOR

AK Parti'den yapılan açıklamaya göre Safranbolu Meslek Yüksek Okulu Safranbolu'da kalıyor

Abone Ol

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Muhammet Yasin Aydın’la birlikte Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı ziyaret etti.

Ziyarette, Karabük Üniversitesinin mevcut durumu, bölgeye katkıları ve üniversite ilgili gelişmelerin yanı sıra yeni eğitim projeleri değerlendirildi. 

“Üniversitemizin daha iyi noktalara gelmesi hususunda gerekli adımları atacağız”

AK Parti İl Başkanı Salt, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Karabük Üniversitesinin hem akademik başarısı hem de sunduğu geniş fırsatlar dolayısıyla öğrencilerimizin tercihleriyle bu eğitim döneminde yerleştirme sonucunda doluluk oranı yüzde 96’nın üzerinde gerçekleşmesi bizleri memnun etmiştir.

AK Parti olarak Karabük merkez ve ilçelerimizde yeni fakülte ve meslek yüksekokulları kazandırılması, eğitim kalitesinin artırılması, gençlerimizin nitelikli öğrenim alabilmeleri, üniversitemizin daha iyi noktalara gelmesi hususunda gerekli adımları atacağız.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun Safranbolu’da kalmasının büyük bir kazanım olduğunu belirterek ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: 

Sağlık MYO Safranbolu’ya büyük bir kazanım

“Sayın Karabük Üniversitesi Rektörümüze gerçekleştirdiğimiz ziyarette Safranbolu Sağlık Hizmetleri MYO’nun fiziki koşulları, öğrenci yoğunluğu ve eğitim ihtiyacı gibi faktörleri ele aldık. Öğrencilerimizin ilçemize dinamizm yaratırken aynı zamanda sosyal ve ekonomik olarak katkı sunduğunu, Safranbolu Sağlık Hizmetleri MYO’nun Safranbolu da kalmasının büyük bir kazanım olduğunu ifade ettik. 

Safranbolu Sağlık Hizmetleri MYO konusu hakkında ilgili temasları ve duyarlılığından dolayı Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası ve Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odasına da teşekkür ediyorum.” 

AK Parti Karabük İl Başkanı Salt ve Safranbolu İlçe Başkanı Aydın misafirperverliği ilgi ve alakalarından dolayı Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür etti.