• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.542 %-0.73
  • ETHERIUM 2.547 %3.56
14°
7 ay önce Alt Manşet

Karabük Valiliği, şehirlerarası otobüs yolcularının emniyet kemeri kullanımını artırmak için bir toplantı düzenledi. Toplantıya ilin önemli kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

7 ay önce Alt Manşet

Karabük Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından Karabük Üniversitesi personeline yönelik  “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” verildi.

7 ay önce Alt Manşet

KBÜ'de "Türk Tarih Kurumu Yüzüncü Yıl Kitaplığı"nın açılışı gerçekleştirildi.

7 ay önce Güncel

Karabük’te gaz dağıtım şirketi Kargaz, bir vatandaşa aynı döneme ait iki fatura tanzim edip iki kere tahsilat yaptı. Durumu fark edip itiraz eden vatandaşın banka hesabı eksiye düşüp faiz işlerken, şirketin hatalarını günlerdir düzeltmediği ifade edildi.

7 ay önce Alt Manşet

Safranbolu Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Elif Köse dernek, oda, STK ve kurumlara olan ziyaretlerini sürdürüyor.

7 ay önce Güncel

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, seçim projeleri kapsamında üç çeşit yemeğin 50 liraya verileceği Millet lokantası projesini açıkladı.

7 ay önce Güncel

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında ilk mega projesini ‘Garpark Yaşam Merkezi’ olarak halka açıkladı.

7 ay önce Güncel

Karabük-Yenice kara yolu Şahinkaya mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün kontrolünden çıkan hafif ticari aracın aydınlatma direğine çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

7 ay önce Alt Manşet

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Adayı Rafet Vergili, 2024 yerel seçim çalışmaları kapsamında Adliye personelleri ve Öğlebeli Sanayi Sitesi esnaflarıyla buluştu.

7 ay önce Alt Manşet

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, Ovacık’ta çıkan orman yangınında zarar gören alanda incelemelerde bulundu ve ağaçlandırma çalışmaları için talimat verdi.