AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, daha önce yapımı durdurulan Tapu Ve Kadastro Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi'nin yeniden başlayacağını müjdeledi.

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Şahin, 2018 yılında ihalesi yapılan ancak yüklenici firmadan kaynaklanan nedenlerden dolayı 2021 yılında feshedilen Tapu Ve Kadastro Hizmet Binası yapım işini Milletvekilleri Ali Keskinkılıç ve İl Başkanları Ferhat Salt ile birlikte sıkı bir şekilde takip ettiklerini ve girişimleri sonucunda ihalenin dün yeniden yapıldığını belirtti.

Bir süredir atıl kalan inşaatın en kısa sürede başlayacağını vurgulayan Şahin, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Karabük İli Merkez İlçesi Tapu Ve Kadastro Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi dün yeniden ihale edildi. İhaleyi bir yüklenici firma aldı.10 günlük itiraz süresinin ardından firmaya yer teslimi yapılacak ve hiç vakit kaybetmeden inşaat başlayacak. Yer tesliminden itibaren 400 gün içinde bina tamamlanacak." diye konuştu. 

Karabük’e hizmet getirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum başta olmak üzere tüm yetkililere minnettar olduklarını ifade etti.

Editör: Özenay Kahriman