Güncel

TEBRİKLER MURAT KARAGÜL...

Karabük'ün Yenice ilçesindeki Karagül Kerestecilik sahibi Murat Karagül, bu yıl da 100 üniversite öğrencisine burs vereceğini açıkladı.

Abone Ol

Karabük’ün tanınmış iş ve siyaset insanı, Yenice’de faaliyet gösteren Karagül Keresteciliğin sahibi Murat Karagül, örnek davranışını genişleterek sürdürüyor.

Geçen yıl Karabüklü üniversite öğrencilerine burs vermeye başlayan Karagül, bu yıl bursa sayısını arttırdı.

Geçen yıl 50 üniversite öğrencisine burs imkanı sağlayan Karabük Belediye Meclis Üyesi Murat Karagül, burs sayısını bu yıl ikiye katladı ve 100 öğrenciye burs vereceğini açıkladı.

İhtiyaç sahibi 100 Karabüklü üniversite öğrencisine aylık 500’er lira burs vereceğini açıklayan Karagül’ün eğitim dönemi boyunca öğrencilere ayırdığı yıllık toplam burs bütçesinin 400 Bin lira olduğu belirtildi.

Karagül Kerestecilik sahibi Murat Karagül “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz yeter ki okusunlar ve ülkemize faydalı bireyler olsunlar. Biz imkanlarımız çerçevesinde üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Karagül’ün bu toplu burs uygulaması iş ve cemiyet camiasında örnek bir davranış olarak gösterilirken, böyle örnek uygulamaları yapanların çoğalarak devam etmesi de toplumda bekleniliyor.