Güncel

TÜNEL KAZASININ KAMERA GÖRÜNTÜLERİ BASINA NEDEN VERİLMİYOR?

Cildikısık tünelinde yola düşen motosiklet sürücüsü diğer araçların çiğnemesi ile feci şekilde can vermişti ve tünel kamera görüntüleri şimdi neden saklanıyor?

Abone Ol

Bu sabah saat 04:40’da Karabük-Eskipazar yolu üzerindeki Cumayanı, Cildikısık Tünelinde meydana gelen kazada 36 yaşındaki bir motosiklet sürücüsü fena şekilde can vermişti.

Motosiklet sürücüsünün Eskipazar istikametine doğru giderken, Cildikısık tünelinin çıkışında kaldırıma çarparak düştüğü ve yoğun sis yüzünden de düşen şahsın üzerinden bir otomobil ile TIR’ın geçtiği haberler yansımıştı.

Tünel içinde meydana gelen kaza ile ilgili tünelin giriş, çıkışlarında ve ortasında bulunan güvenlik kamera görüntülerine ulaşmaya çalışan Karabük basınına Karayolları tarafından bir türlü video görüntüleri verilmiyor.

Karayolları Kastamonu Bölge Müdürlüğünün tünel içindeki kamera görüntülerini basına vermesinin altında başka nedenler mi yatıyor acaba?

Kaza basına verilen bilgi şeklinde mi oldu, yoksa bir araç sürücüsü çarparak motosikleti mi devirdi? Yoksa yola düşen motosiklet sürücüsünün üzerinden başka bir araç ezerek geçti ve kaçtı mı? Yada şimdilik çeşitli nedenlerden dolayı basından ve dolayısıyla kamuoyundan saklanan başka bir ayrıntı mı var?

Özellikle Yenice Tünellerinde meydana gelen trafik kazalarının görüntülerini Karayolları Bölge Müdürlüğü basına itirazsız verirken, şimdi neden vermiyor?

Tünel kamera görüntülerinin basına verilmemesinden dolayı, kaza ile ilgili şimdi çeşitli ihtimaller konuşulmaya başlandı.