Alt Manşet

TÜRKİYE MÜNAZARA LİGİ'NİN KARABÜK İL FİNALİ BAŞLADI

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bakanlık faaliyet programı gereği Türkiye Münazara Ligi'nin Karabük İl Finali başladı.

Abone Ol

Gençlik ve Spor Bakanlığının programı gereği her yıl düzenlenmekte olan Türkiye Münazara Ligi'nin Karabük İl Finali başladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bakanlık faaliyet programı gereği her yıl düzenlenmekte olan Türkiye Münazara Ligi Yenişehir Konferans Salonunda öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Türkiye Münazara Ligi liderlik oyunu olarak da anılan ve dünyanın öğrenci bazında ders dışı en büyük etkinliği özelliğini taşıyan, öğrencilerin toplum hayatına hazırlanması ile birlikte kişisel gelişimine önemli katkıda bulunuyor.

Yapılan münazara liginde bilgi veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, “Türkiye Münazara Ligi öğrenim gören üniversite öğrencilerinin fikrini savunabilme yetisi kazanması, toplum önünde konuşabilme becerisinin artması yönünden büyük katkı sağlamaktadır. Ben genç kardeşlerimizi cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Biz gençlerimizin fikirlerini her zaman önemsiyoruz, önemsemeye de devam edeceğiz. Bakanlığımızın sunduğu imkanları sizler için seferber edeceğiz. Katılımlarınızdan dolayı öncelikle sizlere, ve programda emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Jüri Üyeliğini M. İsmail Kibar, Beyza Korkmaz ve Ferican Ergin’in yaptığı programa, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu Şube Müdürü Hasan Öztürk, Gençlik Liderleri ve Öğrenciler katıldı.