Alt Manşet

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE DURMAKSIZIN DEVAM EDİYOR

Karabük Polisi uyuşturucu operasyonlarına durmaksızın devam ediyor.

Abone Ol

Karabük Polisi uyuşturucu operasyonlarına durmaksızın devam ediyor. Karabük İl Emniyet Müdürlüğü'’den yapılan açıklamada iki ayrı olayda şahısların üzerinde uyuşturucu madde yakalandığı belirtildi.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Temin ve Ticaretinin önlenmesi faaliyetleri çerçevesinde yürütülen istihbarı ve saha faaliyetleri sonucu geçtiğimiz cuma günü il merkezinde yapılan çalışmalarda, durumundan şüphelenilen S.Ö isimli şahsın yapılan üst aramasında; 107 Parça halinde peçeteye emdirilmiş vaziyette Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi ve 62 Adet Ecstasy maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıs hakkında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti ile Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak ve Kullanmak suçlarından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Yine Karabük merkezde dün yapılan çalışmalarda durumundan şüphelenilen E.D ve E.B.Ş isimli şahısların yapılan üst aramalarında; 6 Parça halinde peçeteye emdirilmiş vaziyette Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi ve 14 Adet Sentetik Ecza (Lyrica) maddesi ele geçirildi.

Şahıslar hakkında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak ve Kullanmak (TCK-191) suçlarından adli işlem tesis edilmiştir. 

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü, kamuoyunu bilgilendirme açıklamasında ayrıca “Karabük Halkını, geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizi uyuşturucu madde ve türevlerinin zararlarından korumak, her türlü suçu olmadan önlemek için siz kıymetli hemşerilerimizin de destekleri ile Karabük İl Emniyet Müdürlüğü olarak çalışmalarımız hız kesmeden büyük bir dikkat, duyarlılık ve özveri ile devam edecektir.” İfadelerine yer verildi.