Alt Manşet

VALİ YAVUZ 200 GENCİ KAMPLARINA UĞURLADI

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, 7. dönemi gerçekleştirilecek olan Ulusal Gençlik Kampları için 200 genci kamplara uğurladı.

Abone Ol

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, gençleri kamplarına uğurladı.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, 05-10 Ağustos tarihlerinde 7. dönemi gerçekleştirilecek olan Ulusal Gençlik Kampları için, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gençlere sunduğu ücretsiz yaz kamplarına başvuru yapan 200 genci Mersin, Manisa, Aydın ve Bitlis kampına uğurladı.

Uğurlama töreninde, Vali Mustafa Yavuz’a Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven eşlik etti.

Törende gençlere hitap eden Vali Yavuz, “Bu yıl sizlerle birlikte 7. dönemi gerçekleştireceğimiz Ulusal Gençlik Kamplarına büyük bir heyecanla başlıyoruz. Sizlerin bu kamplardan en iyi şekilde faydalanmanızı ve burada edineceğiniz deneyimlerin hayatınıza değer katmasını diliyorum. Kamplarımız, sosyal becerilerinizi geliştirme, kültürel değerlerimizi öğrenme ve enerjinizi verimli bir şekilde kullanma fırsatı sunacaktır” dedi.

Bartın ve Kastamonu'dan gelen gençlerle birlikte Karabük'ten başvuru yaparak kamplara kabul edilen gençler Karabük Valiliği önünden Mersin, Manisa, Aydın, Bitlis ve Çanakkale’ye doğru hareket etti.

Ayrıca, Kültür, Tarih ve Medeniyet Kampları kapsamında 5-8 Ağustos tarihlerinde Çanakkale’de düzenlenecek kamp, Karabük’ten 32 gençle gerçekleştirilecektir. Katılımcılar (16-25 yaş kızlar) Gsb Yurtlarında konaklayacaklar.