Alt Manşet

VALİ YAVUZ'UN EŞİ SÜREYYA YAVUZ'DAN ŞEHİT ÇAKIL'IN AİLESİNE ZİYARET

Karabük Valisi Mustafa Yavuz’un Eşi Süreyya Yavuz Şehit Ailesine Misafir Oldu.

Abone Ol

Karabük Valisi Mustafa Yavuz’un Eşi Süreyya Yavuz, 18 Mayıs 2007 tarihinde Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde şehit düşen, Polis Memurumuz Recep Çakıl’ın annesi Şamiye Çakıl ile kardeşleri Abdullah ve Fatime Çakıl’ın Safranbolu’daki evlerine misafir oldu.

Ziyaret sırasında; şehidin ailesiyle yakından ilgilenen Süreyya Yavuz, vatanı uğruna canlarını feda eden kahramanların emanetlerine sahip çıkmanın önemine değindi. Şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını belirterek, "Şehitlerimizin bizlere bıraktığı bu değerli emanetlere her daim sahip çıkacağız. Devletimiz, milletimiz ve bizler, şehitlerimizin ailelerini hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız." dedi.

Süreyya Yavuz, Şamiye Çakıl ve ailesine derin minnet ve şükranlarını ifade ederek; tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dilediğini belirtti.

Şehit Ailesi ise; ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Süreyya Yavuz'a ziyaretleri için teşekkürlerini iletti.

Şehit Ailesi ziyaretine Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Nurten Danışman ve Şube Müdürü Hakan Doğan eşlik etti.