AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, kentin ekonomisine can veren esnafla bir araya geldiklerini söyledi. 

Milletvekili Durmuş Ali Keskinkılıç, Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, İl Başkanı Ferhat Salt, il ve ilçe yöneticilerinden oluşan bir heyetle Ankara Caddesinde bulunan esnafları tek tek ziyaret ettiklerini anlatan Şahin, talep ve sorunlarını yerinde dinlediklerini aktardı. 

Karabük'ün kalkınması ve ticaretin güçlenmesi için atılacak adımlar hakkında istişarelerde bulunduklarını ifade eden Şahin, samimi ve sıcak bir atmosferde geçen buluşmada esnafın beklentileri ve önerileri üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Karabük'ün ekonomik gelişimindeki esnafın önemine vurgu yapan Şahin, "Esnafımız, şehrimizin bel kemiğidir. Onların sesi ve talepleri bizim yol haritamızı belirleyecektir. Karabük’ü hep birlikte daha ileriye taşıyacağız." dedi.

"Daima Destekçileri Olacağız"

Esnafın karşılaştığı sorunları çözmek adına gerekli çalışmaları yaptıklarını belirten Şahin, "Esnafımızın gücüne güç katmak, şehrimizin refahını arttırmak adına üzerimize düşen her türlü görevi yerine getireceğiz. Karabük esnafının yanındayız ve daima destekçileri olacağız" ifadelerini kullandı.

Esnaf ziyaretleri ve  Karabük’ün her köşesindeki vatandaşlarla birebir temas kurmayı sürdüreceklerini işaret eden Şahin, bundan sonraki süreçte de Karabük ticaretinin güçlenmesi için çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini sözlerine ekledi. 

Heyet, ayrıca Karabük Esnaf Odaları Birliğini de ziyaret etti.

1-212

2-170

3-126

4-92

5-59

6-39

Kaynak: AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANLIĞI