Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş’ın çalışmaları bir meyve daha verdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a geçtiğimiz günlerde yapılan ziyaret sonrası, Başkan Karakaş’ın talebi üzerine yeşil ilçe Yenice’ye bir JCP İş Makinesi ve 102 adet çöp konteyneri kazandırıldı.

Diğer ilçe belediye başkanları ile birlikte yapılan ziyaret sırasında, Bakanlıktan yapılan taleplerin ilki gerekli prosedürler ve işlemlerin hızlıca yapılması ile bölgede ilk olarak Yenice'ye geldi.   

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından hibe olarak alınan iş makinesi ile konteynerler Yenice Belediyesine teslim edildi.

Yenice’nin genç ve çalışkan Belediye Başkanı Ş. Sertaş Karakaş “İlçeme bir şeylerin kazandırılması benim için çok önemli. Yenicemiz çok daha fazlalarını hak ediyor ve Allah’ın izni ile hak ettiği her şeyi tek tek böyle kazandıracağız. Konteynerlerimiz belediye hizmet alanlarına şimdilik yetiyor ve JCP iş makinesi de belediyemiz bir ihtiyacıydı. Sayın Murat Kurum Bakanımıza çok teşekkür ediyorum. Yenicemize hizmet için bize destek veren il başkanımız ile milletvekillerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Durmak yok, yola devam.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi