Güncel

YENİDEN REHAF PARTİSİ'NDEN BAŞKAN ÇETİNKAYA'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İsmail Özer ve yönetim kurulu üyeleri, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya'yı ziyaret ederek tebriklerini iletti ve vatandaşın acil çözüm bekleyen problemleri ile projeler dosyasını sundu.

Abone Ol

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İsmail Özer ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İsmail Özer ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, 31 Martta gerçekleşen Mahalli İdareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanlığına seçilen Özkan Çetinkaya’yı tebrik ederken çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette vatandaşın aciliyetle çözülmesi gereken problemlerini ve şehre faydalı olabilecek projeler dosya halinde Başkan Çetinkaya'ya, Özer tarafından teslim edildi.

Ziyaret sonrası Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Özer, bir açıklama yaparak şu ifadelerde bulundu;

"Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya Beye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yeniden Refah Partisi olarak kendilerine misafir perverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Seçim çalışmaları sırasında vatandaşın bizden beklediği aciliyetle çözülmesi gereken problemleri şehrimize faydalı olabilecek projelerimizin dosyasını takdim ettik. Kendileri hem bizim takdim ettiğimiz projeleri hem de kendi vaatlerinin kısa süre içerisinde yapılması için canla başla çalışacağını söyledi bizlerde belediye meclis üyeleri ve parti yönetimimiz olarak bu projelerin takipçisi olacağız kendilerine başarılar diledik yapılacak Karabük için olumlu hizmet ve çalışmada destek olacağımızı, yanlış yapılan, eksik yapılan ya da hatalı gördüğümüz projeler veya çalışmalar olursa da bunların kamuoyu ile paylaşarak nezaket çerçevesinde bilgilendireceğimizi, olumsuz olacağı yönde muhalefet yapacağımızı ilettik. Verimli bir görüşme geçti, ben kendilerine tekrardan hayırlı olsun diliyorum ve misafirperverliğinden dolayı da teşekkür ediyorum. Kendisi de çok olumlu yaklaştı ve teşekkür etti. Hem bizle hem diğer STK'lar ve siyasi partiler ile her zaman istişareye açık olduğunu ifade etti bu da bizim için önemli bir kazanım çünkü şehrimizde uzlaşa ve istişareye son derece önemi var. Biz her zaman Yeniden Refah Partisi olarak halkımızın yanında olmaya, hayırlı işlerde motor, yanlış işlerde de fren olmaya devam edeceğiz inşallah."