Karabük'te, 2023-2024 sezonunda yılın takımı olarak, "Demir Kartal GSK" ilan edildi. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliğinde her yıl düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında, Karabük'te, yılın takımı ödülüne, "Demir Kartal Gençlik ve Spor Kulübü" layık görüldü. 

Sporun tabana yayılması ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen Amatör Spor Haftası çerçevesinde, Karabük'ün başarılı spor kulübü, Demir Kartal GSK, yılın en başarılı takımı seçildi. 

Bu sezon Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde şehrimizi başarıyla temsil eden, milli takıma sporcu gönderme başarısı elde eden Demir Kartal GSK, başarılarına başarı katmaya devam ediyor. 

Kulüp Başkanı Ziya Yalçın ve Başkan Yardımcısı Serkan Adabaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Serdar Elicek ve Kemal Özer'in yoğun gayret ve çabaları ile üst üste şampiyonluklar yaşayan ve Süper Lige kadar yükselen Demir Kartal GSK, başarılarını Süper Ligde de sürdürüyor. 

arabük'ün en başarılı spor kulübü olarak dikkat çeken Demir Kartal GSK, 2024'ün en başarılı takımı olarak, yılın takımı ödülüne layık görüldü. 

Düzenlenen ödül töreninde, Karabük Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Karabük ASKF Başkanı İhsan Çevik tarafından, Demir Kartal GSK kulüp başkanı Ziya Yalçın ve Başkan Yardımcısı Serkan Adabaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Özer'e yılın takımı plaketi takdim edildi.

Editör: Vasfiye Yılmaz Tunç