Alt Manşet

388 BİN ÜCRETSİZ DERS KİTABININ DAĞITIMINA BAŞLANDI

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından Karabük'e gönderilen 388 Bin 273 ücretsiz ders kitabının okullara dağıtımına başlandı.

Abone Ol

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, okul ve kurumlarımızın 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı hazırlıkları kapsamındaki incelemelerine devam ediyor.

Öğrencilerin ders kitabı ihtiyacının ücretsiz giderilmesi amacıyla 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı için Millî Eğitim Bakanlığı tarafından Karabük'e gönderilen 388 Bin 273 ücretsiz ders kitabının okullara dağıtımına başlandı.

Karabük Merkez Mimar Sinan Ortaokulu deposunda bulunan ders kitaplarını yerinde inceleyen İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Şube Müdürü Metin Aktaş'tan ders kitaplarının dağıtım planı hakkında bilgi aldı.

Ders kitaplarının muhafaza edilmesi ve dağıtılması konusunda değerlendirmelerde bulunan Akbaş, "Devletimizin eğitime sunduğu büyük imkanlar doğrultusunda eğitim kalitemizi artırmak ve fırsat eşitliğini güçlendirmek için her yaşta herkese eğitim diyor alt yapı kurulumlarından ücretsiz ders kitaplarına kadar okullarımızı, öğrencilerimizi Devletimizin büyük imkanlarıyla destekliyoruz. Depomuzda yer alan 388 Bin 273 ders kitabının okullarımıza dağıtımına başladık. Ders kitapları okullar açılmadan öğrencilerimizin masasının üzerinde yer alacaktır.  

Bu vesile ile geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimize kitaplarının hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum." dedi.