AK Parti, Karabük’te 8. Olağan Kongre sürecini başlatıyor.  AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, kongre süreçlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. ve kongrelerin Karabük’e hayırlar getirmesini temenni etti.

Kongre Takvimi Açıklandı

AK Parti İl Başkanı Salt, yaptığı açıklamada, "AK Parti Karabük 8. Olağan İlçe Kongre Takvimi’mizi belirledik. Eflani’den başlayarak Merkez ilçemize uzanan takvim ile sürecimize devam edeceğiz.

8. Olağan Kongrelerimiz tıpkı önceki kongrelerimiz gibi milletimizle kucaklaşmanın adresi olacak. Kongrelerimizin hedeflerimize yürüyeceğimiz bir dönüm noktası olduğunu düşünüyoruz. Bu sebeple tüm hazırlıklarımızı çok özenli ve dikkatli yapıyoruz.

Mahalle teşkilatlarımızdan, ilçe, il ve genel merkez teşkilatımıza kadar büyük bir ekip olarak çok çalışacak, kongrelerimizi partimizi bir kere daha, yeniden milletimize anlatmanın da bir zemini yapacağız." ifadelerini kullandı. 

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

AK Parti İl Başkanı Salt, teşkilatının birlik ve beraberlik içerisinde bu sürece hazır olduğunu belirterek, "Birlik ve beraberlik içerisinde çıktığımız bu kutlu yolculukta, daha güçlü yarınlara beraberce yürüyoruz." dedi.

Başkan Salt’ın bu açıklamaları, Karabük’teki parti üyeleri arasında olumlu bir hava oluşturdu.

AK Parti İl Başkanı Salt’ın açıklamalarında, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan bağlılık da vurgulandı.

"Liderimizin davasına olan sarsılmaz inancıyla, teşkilatımıza yakışan bir kongre sürecini Karabük’te hep birlikte yaşayacağız inşallah." diyen AK Parti İl Başkanı Salt, Karabük’te partinin dinamizmini bir kez daha ortaya koydu.

"Kongrelerimizin İlçelerimize, İlimize ve Partimize Hayırlar Getirmesini Diliyorum"

AK Parti'nin Karabük teşkilatındaki VE şehrin siyasi geleceği açısından büyük önem taşıyan bu hareketlilik, Eflani’de başlayıp, Merkez ilçede sona erecek. Karabük’ün dört bir yanındaki ilçelerde gerçekleşecek bu kongreler, yerel siyasetin nabzını tutacak.

İL İÇE KONGRE TARİHLERİ VE YERLERİ

  • Eflani İlçe Kongresi  

Tarih: 12.10.2024 
Saat: 11:00 
Yer: Eflani Belediye Düğün Salonu

  • Yenice İlçe Kongresi

Tarih 12.10.2024
Saat 14:00
Yer: Yenice Orman İşletme Müdürlüğü

  • Ovacık İlçe Kongresi

Tarih: 13.10.2024
Saat: 11:00
Yer: Öğretmen Hasan Denli Kültür Merkezi

  • Eskipazar İlçe Kongresi

Tarih: 13.10.2024
Saat: 14:00
Yer: Eskipazar Gençlik Merkezi

  • Safranbolu İlçe Kongresi

Tarih: 19.10.2024
Saat: 11:00
Yer: Safranbolu Sunal Tülbentçi Öğretmenevi

  • Merkez İlçe Kongresi

Tarih: 20.10.2024
Saat: 11:00
Yer: 100. Yıl Kültür Merkezi

Editör: Haber Merkezi