• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • STERLIN 44,94 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 67.951 %-0.66
  • ETHERIUM 2.647 %0.55
8°

Karabük Net Haber Haberleri

Karabük Net Haber haberleri ve güncel Karabük Net Haber gelişmeleri, Karabük Net Haber ile ilgili tüm video, Karabük Net Haber fotoğrafları ve Karabük Net Haber haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Uzman Klinik Psikolog Müjde Yahşi, çocuklara karşı yapılan şiddeti anlattı. Yahşi, en büyük şiddetin çocuğa küsmek olduğunu söyledi.

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, ziyaretlerine devam ediyor.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Teknoloji Transfer Ofisi, "AR-GE Projelerine Yönelik Proje Yazma Eğitimi: KBÜPro 23/24" düzenlendi.

14 yaşındaki Büşra Akın’ın hayatını kaybettiği faciada 6’sı Milli Eğitim 1’i Karayolları Müdürlüğü’nde görevli hakkında hazırlanan iddianamede 6 aydan 2...

Kastamonu Üniversitesi Teknokent Girişim Vadisi’nde yenilik ve teknolojiyi buluşturan prototip atölyesi ile Teknofest takımları çalışma atölyesi açıldı.

Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde elektrik direğine çarpan otomobilde ağır yaralanan 4 yaşındaki bebek hayatını kaybetti.

Sezon finaline yaklaşan hamsi, balık tezgahlarında son günlerini yaşıyor.

Güncel

Safranbolu Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Elif Köse, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Kocaeli Kongre Merkezinde düzenlenen Marmara Kariyer Fuarına katıldı.

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesindeki halk eğitim merkezinde Gazze'deki kadın ve çocuklar için giysi üretildi.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde nesli tükenmekte olan porsuk cep telefonuyla görüntülendi.

Bartın üniversitesi tarafından soykırımın 32. yıl dönümünde "Soykırımdan Zafere Hocalı ve Azerbaycan" başlıklı konferans düzenlendi.