• DOLAR 34,24 %0.35
  • EURO 37,21 %0.37
  • STERLIN 44,63 %0.37
  • ALTIN 2.988,74 %1.16
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.150 %1.56
  • ETHERIUM 2.646 %1.1
7°

Karabük Haberleri

Karabük haberleri ve güncel Karabük gelişmeleri, Karabük ile ilgili tüm video, Karabük fotoğrafları ve Karabük haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Kastamonu’nun Azdavay yoldan çıkan kamyonetin çaya uçması neticesinde meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Kastamonu'da 2 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan şahıs Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

Kastamonu Üniversitesi GSTF Müzikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sıtkı Akarsu, "Altın Kalem" ödülüne layık görüldü.

Kastamonu'da kesinleşmiş 2 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Kastamonu'da düzenlenen şenlikte veliler ve çocuklar geleneksel oyunlar oynayarak eğlendi, şenlik renkli görüntülere sahne oldu.

Zonguldak ve İlçelerinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ZBEÜ 27. Uluslararası Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri kapsamında “Akademinin Sesi Korosu” tarafından verilen konser büyük beğeni topladı.

ZBEÜ ve Zonguldak Teknopark iş birliğinde düzenlenen Farabi IX. Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı kapsamında düzenlenen yarışmada ödüller sahiplerini buldu.

Zonguldak’ta bir yıl içerisinde 8’inci kez benzer olayı yaşandı son mağdur 80 yaşındaki Malatyalı depremzede Ali Altuntaş.

Karabük Üniversitesi Teknokent’te, Girişimcilik Destek Programı Toplantısı gerçekleştirildi.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Üniversitesinin 17’nci kuruluş yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Safranbolu TSO, Ankara çıkarmasında Karabük'ün Milletvekillerini ziyaret etti.