İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş başkanlığında Müdürlük Yöneticileri ile Haftalık Değerlendirme Toplantısı 27.08.2024 Salı günü Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantı, İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş'ın toplantıya katılan yöneticilerden uhdesinde bulunan çalışmalar hakkında bilgiler alması ile başladı.

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlıkları, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Uygulaması, Eğitim Kenti Karabük Projesi, Taşımalı Eğitim, Özel Öğrenci Servislerinin Durumu, Okul/Kurumların İnşaat, Bakım, Onarım ve Güçlendirme Çalışmaları, Tasarruf Tedbirleri, Ücretsiz Ders Kitapları, Ulusal ve Uluslararası Proje konularının değerlendirildiği toplantıda İl Millî Eğitim Müdür Akbaş, sürecin başarılı bir şekilde devam ettiğini belirterek, 9 Eylül Pazartesi günü tüm okul ve kurumlarımızda öğrencilerin ve öğretmenlerin en güzel şekliyle karşılanmaları, yöneticilere sürecin aynı özveri ve büyük bir hassasiyetle takibinin yapılması noktasında talimatlar verdi.

Gündem maddelerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan İl Millî Eğitim Müdürü Akbaş; 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak sözlerine başladı. 

Karabük genelindeki okulların eğitim-öğretime hazırlık çalışmalarının sona geldiğini ve sorunsuz bir şekilde açılacağını ifade eden Akbaş, tüm yöneticilere okullar ile iletişim halinde olunması noktasında talimatlar vererek "Karabük eğitim ailesi olarak İlimizin eğitim seviyesinin yükseltilmesi noktasında üstümüze düşen görevleri hep birlikte en iyi şekilde yapmaya devam ediyoruz. Yaz döneminde okullarımızın eksikliklerinin giderilmesi konusunda yoğun çaba harcadık. Hemen hemen her okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerimizin beğeniyle karşılayacakları değişimi hep birlikte gerçekleştirdik. 2024-2025 eğitim öğretim döneminde başarılı bir şekilde başlayıp öyle de tamamlayacağımıza inancımız tamdır. Hepinize başarılar diliyorum." dedi. 

Konuşmasının sonunda İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, toplantıya katılan yöneticilerimize teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ