Kurulduğu günden bu güne düzenledikleri ve katıldıkları etkinliklerle dikkat çeken Kask Kafalılar Motosiklet Derneği bukez de büyük bir festival ile tüm motosiklet severleri buluşturmaya hazırlanıyor.

Karabük Safranbolu Beştepeler Mesire Alanında 5-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan motosiklet ve kamp festivali için tüm hazırlıklar tamamlandı. Motosiklet tutkunları yarın Beştepeler Mesire Alanında başlayacak olan Kask Kafalılar Motosiklet Derneği'nin düzenlediği KASKFEST için heyecanla yarını bekliyor. Karabük Valiliği ve Karabük Belediyesi'nin destekleri ile RS Motor Ana Sponsorluğunda gerçekleştirelecek olan festivale ülkenin her yerinden çok sayıda motosiklet tutkunu akın edecek.

Eşsiz doğası ve temiz havasıyla Beştepeler Mesire Alanında gerçekleştirilecek etkinlik, çok sayıda aktivite, yüzlerce hediye, yerel sanatçıların konserleri, DJ Performanslar ve cross yarışlarına ev sahipliği yapacak. Halat çekme yarışması, motosiklet ile yavaş gitme, çuval yarışı, yumurta taşıma gibi daha bir çok yarışların yapılacağı etkinlikte en çok heyecan uyandıran cross yarışları içinde ülkenin dört bin yanında gelecek olan motoseverler festivali dört gözle bekliyor. Yerel sanatçıların ve DJ performanslarının olacağı festivale 1000'e yakın katılım bekleniyor.

Yüzlerce hediyeninde dağıtılacağı KASKFET'te çekiliş ile 500'e yakın hediye dağıtılırken büyük ödül olarak 125 CC'lik Arora Qantum marka motosiklet verilecek.

Festivale davet edilen Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük İl Emniyet Müdürü, Milletvekilleri, siyasi parti il başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının katılımları bekleniyor. 

Festival yarın saat 18.00'da festival ateşinin yakılması ile başlayacak.

Çekiliş için bilet satışları festival alanında yapılacak olup alana girişler ücretsizdir.

Kaskfestt2Kaskfestt

Editör: Özenay Kahriman