Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu’nu ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede, gençlik alanındaki iş birlikleri, projeler ve Sosyalfest üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. 

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, “Türkiye Yüzyılı için harekete geç, Sosyalfest ile gelişime öncülük et” sloganıyla Karabük Üniversitesinde Türkiye’nin milli sosyal bilimler hamlesinin oluşumuna katkı sunmak amacıyla düzenlenen Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest kapsamında görüşmelerine devam ediyor. 

Bu kapsamda Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu’nu ziyaret etti. 

Görüşmede Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu, üniversite gençliğinin spora ve kültürel etkinliklere daha fazla katılımını sağlamak, gençler arasındaki dayanışmayı artırmak amacıyla planladıkları projeleri Rektör Kırışık’a anlattı. 

Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık ise üniversite olarak gençlerin spora ve kültürel etkinliklere yönlendirilmesi, yeteneklerinin geliştirilmesi, gençlerin sosyal sorumluluk projelerinde yer alması gibi konular üzerine yapılabilecek iş birlikleri ve Sosyalfest çalışmalarında yaşanan gelişmeler hakkında paylaşımda bulundu. 

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı görüşme, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi. 

Editör: Özenay Kahriman