Alt Manşet

VEDAT YAŞAR'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

CHP İl Başkanı Vedat Yaşar, Kurban Bayramı mesajı yayımladı.

Abone Ol

CHP İl Başkanı Vedat Yaşar, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yaşar mesajında;

"Sevgili Karabük'lü ler öncelikli olarak Kurban Bayramınızı kutlar, sağlık ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi dilerim.

Hepimizin bildiği gibi bayramlar özel günlerdir. Bu günlerde hoş görü, kardeşlik, dostluk ve barış çok daha ön plana çıkmakta, mutluluklar daha fazla olmakta ve paylaşılmaktadır, paylaşıldıkaça da mutluluklar katlanmaktadır. Ancak, 

Bu Kentimizde, Ülkemizde ve tüm Dünyada da böyle olması gerekirken, Dünyamızdaki emperyalist düşünce ve uzantıların yakın çevremizde Filistin halkına yaptıklar zulüm ve soy kırım uygulamaları, Fakir ülkelere karşı ilgisizlik, Çevreye kirliliğine karşı duyarsızlık ve savaşlar hala 1.sırada yerini korumaktadır.

Ülkemiz insanları da ; çok verimli ve bereketli topraklar üzerinde bulunmasına rağmen halkımızın % 80'i açlık ve yoksulluk sınırının altında yaşamaya çalışmakta bir başka deyişle mahkum edilmiş durumdadır. Emekli, dul ve yetim, esnaf, asgari ücretli, köylü. Yani halkımızın büyük çoğunluğunun uygulanan ekonomik politikalardan dolayı yaşam kalitesi maalesef çok düşmüştür.

Ülke yönetimi bazında her alanda, Ekonomisinden, Eğitimine, Sağlıktan,Adalete, Tarıma, İç işlerine, Kültür Sanattan, Dış İşlerine kadar zor günler geçirmekteyiz.

Her günümüzün Bayram tadında olması elbette beklenemez, ancak doğru politikalar, üretene destek ve tüketene saygı, Her alanda israftan kaçınma ve tasarruf, liyakat ve kişiye göre değil halka hizmet önceliğimiz olmalıdır. 

Ülkemizin ve Partimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün İlke ve İnkilapkarı doğrultusunda yol alanların, Partimizin lideri Sn. Özgür ÖZEL' önderliğinde yerelde İktidar olmuş olan partimiz Belediyeleri halka yönelik hizmetleriyle devlet yönetiminin de nasıl olacağının örneklerini vermektedirler. Bizler inanıyoruz ki yapılacak ilk genel seçimlerde iktidar olacağız ve aydınlık yarınları halkımıza birlikte kucaklıyacağız. 

Bu duygularla siz değerli basın mensuplarıyla birlikte tekrar tüm halkımızın bayramını kutlar, sağlık ve huzur içinde geçirmelerini dilerim." dedi.