Alt Manşet

YENİCE’NİN KALKINMASI TOPLANTISI YAPILDI

Yenice Belediyesi ve BAGİD işbirliğinde 'Yenice'nin Kalkınması Toplantısı' yapıldı.

Abone Ol

YENİCE Belediyesi ile Batı Karadeniz Girişimci İş İnsanları Derneği (BAGİAD) işbirliğinde,  “Yenice’nin Kalkınması“ Toplantısı, Yenice Meslek Okulu’nun konferans salonunda yapıldı. 

Toplantıya, Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Kaymakam Mehmet Abdulkadir Güvenç, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Belediye Başkanımız Sertaş Karakaş, daire amirleri, üniversitenin akademik personeli, muhtarlar, iş insanları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

Toplantının açılış konuşmasını BAGİAD ve Sandalye Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Karakaş yaptı. Karakaş, Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan’la ilgili bilgiler verdi.

Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Çanakkale’nin Biga ilçesinde başlayan ticari yaşamlarının daha sonra ülke ve dünya geneline yayıldığını belirtti ve çeşitli ülkelerle yaptıkları ortaklıklarını ve işlerini anlattı ve Yenicelilere tavsiyeler verdi.

Yenice Belediye Başkan Sertaş Karakaş ise yaptığı konuşmada teşekkür ederek; “Bende, parayı ikinci planda görerek, yatırımlarımı yaptım. Her şeyden önce inanmak gerekiyor” dedi.

Karakaş’ın ardından Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, konuşmasını yaptı. Kırışık, üniversitenin yaptığı faaliyetlerden söz etti ve ilçelerle işbirliği içinde yörenin kalkınmasına katkı sunmaya çalıştıklarını belirtti.

Program bitiminde, Kaymakam Güvenç ve Belediye Başkanı Karakaş, Davut Doğan’a plaket ve Yenice Tablosu verdiler.

Toplu fotoğraf çekiminden sonra, Yeniceliler Karabük Üniversite­si Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’tan Yüksek Okuldaki bölüm ve öğrenci sayısının artırılmasını istediler.