Güncel

AK PARTİ'YE ORTAĞI MHP'DEN TAM DESTEK

MHP Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, Kardemir'in daha fazla işçi alımı yapmasıyla ilgili açıklamalar yapan AK Parti Milletvekillerine tam destek verdi.

Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, AK Parti Milletvekilleri ve İl Başkanının Kardemir işçi alımları ile ilgili açıklamalarına destek verdi.

Cumhur İttifakı ortağı MHP'nin Karabük İl Başkanı Gedikoğlu, yayımladığı basın açıklamasında, Fabrikada çalışan çok sayıda işçilerin sürekli fazla mesai yaptıklarına ve emekli olacaklara da dikkat çekti ve “Kardemir daha fazla işçi istihdam edebilir.” Dedi.

MHP il başkanı Gedikoğlu’nun açıklaması şöyle;

Kardemir Karabük'ün bel kemiğidir. Karabük halkının istihdam kapısıdır.

Bu şehirde yaşayan herkesin kalbi de gönlü de Kardemir’le birlikte atar.

Kardemir bizim için sıradan bir fabrika değil, bu şehrin temel direğidir.

Son günlerde öncelikle Karabük Milletvekillerimiz tarafından dile getirilen ve Kardemir tarafından istihdam edilmek üzere mülakata çağrılan işçi adayı kardeşlerimizle ilgili olarak daha fazla kişiye istihdam olanağı sunulması hususunda Milliyetçi Hareket Partisi olarak tam destek verdiğimizin kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz.

Kardemir uzun yıllardır birçok ünitelerinde fazla mesai ile çalışan bir tesistir. Yine 2024 yılı bitmeden çok sayıda mevcut çalışanın emekliye ayrılacağı bilinmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın da işaret ettiği şekilde Kardemir, bu yıl yüzlerce yeni kişiye istihdam olanağı sağlayacaktır.

Kardemir'den talebimiz 100 değil 350 kişi hatta daha fazla kişinin istihdam edilmesidir.

Bu konuda Cumhur ittifakı olarak duruşumuz kesin ve nettir.

Kardemir yönetiminin ek istihdam için ve işçi mağduriyetini gidermek için duyarsız kalmayacağından yana inancımız tamdır.

Konuyla ilgili de bir an evvel gerekli çalışmaları başlatacağından yana da şüphemiz yoktur.