• DOLAR 34,24 %0.05
  • EURO 37,09 %0.17
  • STERLIN 44,58 %0.17
  • ALTIN 3.009,42 %0.57
  • BİST100 8.654 %0.00
  • BITCOIN 67.500 %-2.35
  • ETHERIUM 2.651 %-2.24
11°

Karabük Net Haber Haberleri

Karabük Net Haber haberleri ve güncel Karabük Net Haber gelişmeleri, Karabük Net Haber ile ilgili tüm video, Karabük Net Haber fotoğrafları ve Karabük Net Haber haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Tosya'da bağ evinin bahçesinde çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

Bolu'da oğluna veda mesajı atan kadın, eşinin beylik tabancasıyla kendini yaraladı, ağır yaralanan kadın, hastaneye kaldırıldı.

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) YKS-2024 sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte kontenjanların yaklaşık yüzde 100’ü doldu.

Güncel

AK Parti'nin 23'üncü kuruluş yıl dönümü dolayısı ile Karabük'te bir kutlama programı düzenlendi.

Kastamonu’da silah kaçakçılığı yaptığı belirlenen şahsa yapılan operasyonda 3 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet av tüfeği ele geçirildi.

Kastamonu'da polis ekipleri tarafından narkotik köpeği ile arama yapılan araçta aküye zulalanmış vaziyette skunk ile uyuşturucu hap ele geçirildi.

Kastamonu'da polis ekipleri tarafından çok sayıda makaron, tütün ve elektronik sigara geçirildi.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz Başkanlığında, Yüksek Öğretim Yurtları ve Yaz Spor Okulları ile ilgili  değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Avrupa, Balkan ve dünya şampiyonalarında çeşitli dereceler elde eden genç milli wushucular, Kastamonu'da kampa girdi.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde düzenlenen “Yaz Şenlikleri” kapsamında düzenlenen etkinlikte vatandaşlar doyasıya eğlenmenin tadını çıkardılar.

Zonguldak'ta su kuyusuna düşen yavru yaban domuzunun imdadına Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri yetişti.

Zonguldak'ta bir AVM'de bulunan giyim mağazasında kabinde kıyafet deneyen müşterilerin gizlice videosunu çektiği iddiasıyla mağaza çalışanı gözaltına alındı.