• DOLAR 34,18 %0.17
  • EURO 37,07 %-0.04
  • STERLIN 44,67 %-0.04
  • ALTIN 2.976,43 %0.75
  • BİST100 9.002 %0.00
  • BITCOIN 67.784 %0.03
  • ETHERIUM 2.642 %0.64
6°

Karabük Üniversitesi Haberleri

Karabük Üniversitesi haberleri ve güncel Karabük Üniversitesi gelişmeleri, Karabük Üniversitesi ile ilgili tüm video, Karabük Üniversitesi fotoğrafları ve Karabük Üniversitesi haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Alt Manşet

Karabük Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen “2023-2024 Bitirme Projeleri Sergisi” düzenlendi.

Güncel

TCDD Karabük Gar Müdürlüğü'nde makinistlik yapan 60 yaşındaki Servet Eren, Karabük Üniversitesi TOBB Teknik Bilimler MYO Kaynak Teknolojisi Programı'ndan birincilikle...

Alt Manşet

Karabük Üniversitesi, karbon ayak izi hesaplaması için Çelikoğlu Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile iş birliği yaptı.

Alt Manşet

Karabük Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Törenleri, Diş Hekimliği Fakültesi ve Orman Fakültesinin mezuniyet coşkusuyla devam etti.

Alt Manşet

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Kızılay Kan Bağış Merkezine giderek kan bağışında bulundu.

Alt Manşet

Karabük Üniversitesi'nde görevde yükselen akademisyenlere belgeleri takdim edildi

Karabük Üniversitesi Safranbolu Şefik Yılmaz Dizdar Meslek Yüksekokulu tarafından “Yıl Sonu Sergisi” düzenlendi.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Farabi IX. Ar-Ge ve İnovasyon Proje...

'Gazze Soykırımı Girişimi: Bir Görgü Tanıdığının Anlattıkları Konferansı’ Karabük Üniversitesi’nde de canlı olarak izlendi.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Üniversitesinin 17’nci kuruluş yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Karabük Üniversitesi(KBÜ)’nde “Etik Değerler Eğitimi” gerçekleşti.

Demir Çocuk Anaokulunda eğitim gören 40 çocuk için Kur’an-ı Kerim’e geçiş töreni düzenlendi.