Karabük’ün yeni sosyal yaşam alanlarından biri olan, Üniversite Mahallesi Karabük İl Emniyet Müdürlüğü karşısında yer alan Emniyet Park, bugün düzenlenen törenle halkın hizmetine sunuldu.

Açılışa,önceki dönem Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, Ak Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

"Çocuklarımızın güvenle oynayabileceği, gençlerimizin spor yapabileceği ve ailelerimizin keyifle vakit geçirebileceği bu modern park, şehrimize yeni bir nefes alanı kazandırdı." diyen Başkan Çetinkaya açılışta yaptığı konuşmaya şu sözlerle devam etti “Bugün burada bir hizmetin daha açılışını hep beraber yapmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Üniversite mahallesine parkımız hayırlı mübarek olsun. Parkımızın adını Müdürlüğümüzün burada olması tam bilhassa tüm polislerimizi, şehitlerimizi, gazilerimizi saygıyla anarak Emniyet Parkı koyduk efendim. İnşallah kısa sürede mahallemizde bir sağlık ocağında yine İl Sağlık Müdürlüğümüze çalışmamız neticesinde yine hükümetimizin de desteği ile sağlık ocağında hayata geçireceğiz. Bu tarz tesislerimizin açılışları devam edecek. Buradan mesai arkadaşlarımızı, belediye personelimizi de kutluyorum. Güzel bir iş ortaya çıktı. İnşallah halkımız için, milletimiz için hayırlara vesile olsun. Çocuklarımızın mutlu anlarına şahitlik etsin diyorlar. Halkımızın mutlu anlarını şahitlik etsin diyorum. Ve bu yatırımların korunması, gelişmesi, büyümesi daha iyilerin hayata geçmesini temenni ediyorum.’’ dedi.

Park 3

Park2

Editör: Ergün Başkaya